Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' demişti! Mardinli Marilyn Monroe'ya kötü haber

26.07.2024 18:50:42 Yorum Yok Görüntülenme

ABD'li sinema yıldızı Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle bilinen ve 'Mardinli Monroe' olarak tanınan Melek Karahan, yeni ameliyat ettirdiği köpeğini dövdüğünü iddia ettiği bazı kişilerle yaşadığı tartışma sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Kızıltepe, Urfa, Viranşehir, Ceylanpınar, sizden nefret ediyorum. Bu insanlar benim iş yerimin önünden de geçmesinler" dedi. Karahan, gelen tepkiler üzerine bir video daha paylaşarak, "Ben her zaman söylüyorum; hayvan sevmeyen insanları sevmiyorum. Hayvan sevmeyen doğayı sevemez, çok bencil olur. Çok tehlikeli insanlardır. O yüzden o insanlardan uzak durun. Eğer bir hayvana, kadına şiddet uyguluyorsa çok tehlikelidir. Zaten paylaşımlar yapılıyor, karalama kampanyaları yapılıyor. Hiç umurunda değilsiniz tamam mı? Kızıltepe, Viranşehir, Ceylanpınar, Urfa; istemiyorum, gelmeyin. Benim iş yerime gelmeyin, fotoğraf çekmek için. Bana bir faydanız yok” dedi.

Mardinli Marilyn Monroe'yu taciz davasında karar!

İlginizi Çekebilir

'MARDİN HALKI ADINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK'

Paylaşımların ardından Mardin Barosu avukatlarından Gurbet Bilbay, 'Hakaret' ve 'Bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığını rencide etme' suçundan Melek Karahan hakkında suç duyurusunda bulundu. Mardin halkı adına suç duyurusunda bulunduğunu söyleyen avukat Bilbay, "Halkımızdan da destek bekliyoruz. Zaten bununla ilgili imza kampanyası da başlattık. Kendisinin Mardin halkını sevmediğini biliyoruz. Her defasında bize sövmeleri, hakaretleri hiçbir şekilde bitmiyor ve bununla alakalı gerekenin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

'KIZGINLIKLA SÖYLEDİM, ÖZÜR DİLİYORUM'

Söz konusu videoları Kızıltepeli birileriyle yaşadığı tartışma sonrası paylaştığını belirten Melek Karahan, il ve ilçe isimleri sayarak genelleme yaptığı için üzgün olduğunu, bu yerleşim yerlerindeki hayvanseverlerden özür dilediğini belirtti. Karahan, şunları söyledi:

Alıntı Metni


    Sakarya Haber

    Sakarya Son Dakika Haberleri sitemiz sizlere anlık son dakika haberleri sunmaktadır, hemen sakarya haber sitemizi ziyaret edin yeni haberleri kaçırmayın.

    © Copyright 2023 Sakarya Haber. All Rights Reserved.