'Güzel ülkemin adını ağzına almadan önce haddini bilecek!'

26.07.2024 12:10:25 Yorum Yok Görüntülenme

Aydilge, Gediz Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Gediz Tarhana Festivali ve Tarım Fuarı'nda sahne aldı. Konser alanını dolduran yaklaşık 10 bin Gedizli ile şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen sanatçı, konser öncesi soruları yanıtladı.

Gediz'e ilk kez geldiğini belirten Aydilge, "Ülkemin her bir karışı çok özel benim için ama Gediz'e aşık oldum" dedi.

Despina Vandi'nin, Çeşme’de düzenlenen Türk Eğitim Vakfı’na destek konserinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı ve Türk bayrağı olduğu için sahneye çıkmak istememesinin yankıları devam ediyor.

Atatürk ve bayrak rahatsız etti

"O DA TANIMIŞTIR UMARIM"

Yunan şarkıcıyı hedef alan Aydilge, "Geldiği çöplüğe bir an önce dönsün. Benim güzel ülkemin adını dahi ağzına almadan önce haddini bilecek. İstiklal Marşımızda da dediğimiz gibi 'Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı'. O da tanışmıştır umarım" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamalar sonrası müzisyen eşi Utku Barış Andaç ile sahneye çıkan Aydilge, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

Türk bayrağı ve Atatürk posteri var diye sahneye çıkmamıştı! Despina Vandi'ye tepkiler devam ediyor

    Sakarya Haber

    Sakarya Son Dakika Haberleri sitemiz sizlere anlık son dakika haberleri sunmaktadır, hemen sakarya haber sitemizi ziyaret edin yeni haberleri kaçırmayın.

    © Copyright 2023 Sakarya Haber. All Rights Reserved.